Termoizolatii
Vata minerala bazaltica

Utilizare
Click pentru a mari imaginea
Amenajari interioare
Izolarea cu materiale din vata minerala bazaltica a elementelor de constructie interioara, pereti de compartimentare, tavane suspendate, asigura o buna izolatie termica si fonica, precum si rezistenta la actiunea focului.
Daca doriti sa transformati podul unei constructii intr-o mansarda locuibila, o solutie eficienta pentru proiectul dumneavoastra ar fi sa utilizati pentru toate aplicatiile placile din vata minerala bazaltica.
  Click pentru a mari imaginea
Acoperisuri - terasa
Placile termoizolatoare din vata minerala bazaltica pentru acoperisuri-terasa ofera rezistenta la solicitari mecanice, o structura stabila in timp si asigura protectia la intemperii atat in faza de constructie cat si pe timpul exploatarii cladirii.
     
Click pentru a mari imaginea
Izolatii la pardoseli
Planseele de etaj, pardoselile sub sape flotante sau rosturile structurale intre cladiri, pot fi izolate cu vata minerala bazaltica pentru o protectie sporita la zgomotul aerian si de impact.
  Click pentru a mari imaginea
Pereti exteriori - fatade
Sistemele termoizolante pentru fatade, ca si cele pentru izolarea si finisarea fatadelor ventilate realizate cu materiale din vata minerala bazaltica garanteaza rezistenta la intemperii, o buna permeabilitate la vapori si stabilitate in timp.