Sisteme izolatoare
Hidroizolatii la pardoseli si fundatii pe baza de membrana HDPE

Proprietati si utilizari
Sistem de hidroizolatie pentru peretii de fundatie
1 - Executati etansarea hidrofuga a peretilor de fundatie prin aplicarea unui strat de membrana lichida pentru formarea unei pelicule de 2/3 mm. Aceeasi operatie se va executa si pentru talpa fundatiei.

Click pentru a mari imaginea2 - Desfasurati sulurile Danodren cu crampoanele inspre perete avand grija ca suprapunerea longitudinala intre fasii sa fie de cel putin 20 cm. Pentru o protectie mai ridicata, marginile suprapuse ale membranei se vor lipi cu bitum rezistent la umezeala, aplicat sub forma de benzi inguste.

3 - Montati profilulDanodren pe zona neteda a membranei cu ajutorul cuielor de otel.

4 - Fixati membrana prin cuie cu butoni de etansare, sub forma unei tesaturi 1x1 m.

5 - Dupa fixarea membranei si a profilului de inchidere refaceti umplutura de pamant.


Sistem de hidroizolatie pentru placi orizontale de pardoseala
1 - Compactati pamantul si apoi asezati o folie netesuta geotextila avand grija sa suprapuneti marginile cu circa 20 cm.

Click pentru a mari imaginea2 - Desfasurati membrana Danodren. Pentru suprafete mari utilizati suluri cu latime mai mare pentru a reduce pierderile datorate suprapunerilor.

3 - Pozitionati armatura de fier beton pentru membrana Danodren, utilizand distantiere.

4 - Turnati placa de beton. Pardoseala va fi protejata impotriva infiltratiilor de apa prin capilaritate iar Danodren comportandu-se ca un distribuitor de sarcina, va ajuta stabili-tatea structurii.