Izolatii tehnologice
Cochilii din vata bazaltica caserate AL si necaserate

Produse
Click pentru a mari imaginea   Click pentru a mari imaginea
     
Cochiliile din vata bazaltica sunt utilizate la izolarea instalatiilor de apa calda, a instalatiilor de incalzire centrala, la izolarea instalatiilor de apa fierbinte si a conductelor de aburi.

Pot fi de asemenea utilizate si la izolarea instalatiilor de aerisire si de aer conditionat, a instalatiilor cazanelor de incalzire centrala, la izolarea recipientilor de apa calda si la schimbatoare de caldura.
  Produsele sunt prevazute din fabricare cu sectionare in lung, in forma de "Z", avand un rol important in prevenirea puntii termice.

Cochilia rezista foarte bine la inghet, si in acelasi timp permite difuzia vaporilor.
Parametrii tehnici ai cochiliilor necaserate sunt asemanatori cu cei ai cochiliilor caserate fiind utilizate la izolari de instalatii si aparate - masini s.a., carora li se aplica in continuare ori un alt material izolant ori un invelis (de exemplu tabla din aluminiu).

Cochiliile caserate sunt prevazute cu folie de aluminiu armata cu fibre de sticla (caserate). Banda adeziva prevazuta pe brida de folie aluminiu este utila pentru inchiderea corecta (acoperirea) taieturii de-a lungul cochiliei.

Temperatura maxima de utilizare pentru cochilii este de +250C.


Accesorii
Click pentru a mari imaginea    
     
Banda adeziva din aluminiu
Poate fi simpla sau armata. Se utilizeaza pentru etansarea imbinarilor, in cazul izolatiilor la care se folosesc materiale caserate cu folie de aluminiu.
Latime - 50, 75 si 100 mm;
Lungime - 45 ml/rola;
Ambalare - 24, 16 si 12 buc./ambalaj;