Hidroizolatii
Membrana HDPE - cu crampoane

Proprietati - Produse
Click pentru a mari imaginea Este o membrana cu crampoane pentru protectia fundatiilor de cladiri. Usureaza si eficientizeaza excavarea necesara fundatiei. Asigura o protectie absoluta cu costuri reduse de montaj.

Datorita celor 1907 de crampoane pe metru patrat si unui volum de aer de 5.9 l/mp al canalelor dintre ele, se realizeaza o perfecta ventilare si o excelenta separare a peretilor de umiditatea din sol.

Caracteristici Membrana HDPE
Materialul Polietilena speciala de inalta densitate (HDPE)
Grosime material cca. 0,5 mm
Dimensiuni sul cca. 2 x 21 m - 42 mp
Culoare Maron / negru
Inaltimea crampoanelor cca. 8 mm
Nr. crampoane / mp cca. 1907
Rez. la compresiune 120 kN/mp
Stabilitate la temp. intre -30º C si +80º C
Caracteristici fizico-chimice Rezistenta la agenti chimici, rezistenta la radacini, nepoluanta pentru panza freatica, rezistenta impotriva mucegaiului si bacteriilor, nedegradabila.
Rezistenta la foc Clasa B2 conform DIN 4102

La constructia fundatiei, inlocuieste peretele de protectie traditional, determina reduceri drastice de costuri si durate de executie, elimina lucrari suplimentre de excavare, intr-un cuvant are o eficienta mai ridicata.

In lucrarile uzuale cat si in constructia tunelurilor membranele HDPE se aseaza cu crampoanele catre perete pentru a asigura un excelent drenaj si a permite scurgerea unor cantitati importante de apa in conditiile cele mai dificile.

Membrana HDPE este disponibila in suluri de grosimi diferite si se monteaza prin desfasurare si fixare cu ajutorul unor cuie cu butoni de etansare.